DutchGerman

DutchGerman

Zakelijke partner worden?

Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor onze zakelijke partners

Ook voor grote(re) afnames bent u bij M-Ray aan het juiste adres! Wij leveren onder andere aan vakantieparken, hotels en andere projecten waarbij slaapcomfort op de eerste plaats staat. Neem vrijblijvend contact met ons op en onze adviseur ontvangt u graag, uiteraard komen wij ook graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Doordat wij al onze matrassen en boxsprings in eigen productie hebben kunnen wij u maatwerk tot in de kleinste details leveren. 

Zakelijke partner worden?

Wij bieden aantrekkelijke tarieven voor onze zakelijke partners

Ook voor grote(re) afnames bent u bij M-Ray aan het juiste adres! Wij leveren onder andere aan vakantieparken, hotels en andere projecten waarbij slaapcomfort op de eerste plaats staat. Neem vrijblijvend contact met ons op en onze adviseur ontvangt u graag, uiteraard komen wij ook graag bij u langs op locatie om de mogelijkheden en wensen te bespreken. Doordat wij al onze matrassen en bedden in eigen productie hebben kunnen wij u maatwerk tot in de kleinste details leveren. 

Waarom zakelijke partner worden?

Bij M-Ray houden we de lijntjes kort, u heeft snel contact met ons en wij nemen u werk uit handen. Van de ontwikkeling en samenstelling van de perfecte combinatie tot het transport en de plaatsing/installatie van de gekozen producten. Wij geven u 100% tevredenheidsgarantie en ook wanneer de werkzaamheden zijn voltooid zullen wij in contact blijven en zijn wij altijd bereikbaar en behulpzaam bij vraagstukken.

Partner worden van M-Ray?

Ontdek onze aantrekkelijke tarieven en laat u verrassen door onze werkwijze. Of het nu gaat om een groot of klein project, bij M-Ray bent u verzekerd van kwaliteit.

Adres / Showroom

Industriestraat 5
7005 AN Doetinchem

Telefonisch

0314 391 844
Verstuur WhatsApp

w

E-mail

info@m-raymatras.nl

Heeft u direct een vraag voor ons?

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar