DutchGerman

DutchGerman

M-ray boxpsrings en matrassen

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Bij M-Ray bieden wij u een breedt assortiment aan diverse boxsprings. Denk hierbij aan vlakke boxsprings, elektrische boxsprings, of high-end boxsprings met ingebouwde tv-lift. Al onze producten zijn van Nederlandse kwaliteit en wij maken ieder gewenst model voor u op maat. Bij M-Ray houden we er graag een persoonlijke aanpak op na en nemen we de tijd voor uw wensen en behoeften. Met ruim 25 jaar ervaring in matras & boxspring kunnen wij u verzekeren dat u voorzien bent van het juiste advies bij een bezoek aan onze showroom. Kom langs en laat u verrassen door ons assortiment en de mogelijkheden!

M-ray Boxsprings en matrassen

Bent u op zoek naar een nieuwe boxspring? Bij M-Ray bieden wij u een breedt assortiment aan diverse boxsprings. Denk hierbij aan vlakke boxsprings, elektrische boxsprings, of high-end boxsprings met ingebouwde tv-lift. Al onze producten zijn van Nederlandse kwaliteit en wij maken ieder gewenst model voor u op maat. Bij M-Ray houden we er graag een persoonlijke aanpak op na en nemen we de tijd voor uw wensen en behoeften. Met ruim 25 jaar ervaring in matras & boxspring kunnen wij u verzekeren dat u voorzien bent van het juiste advies bij een bezoek aan onze showroom. Kom langs en laat u verrassen door ons assortiment en de mogelijkheden!

Assortiment

Onderstaand vind u een greep uit ons assortiment boxsprings, bij iedere boxspring kunt u kiezen voor een aansluitend matras, wij fabriceren deze in onze eigen fabriek in Doetinchem. Al onze producten zijn made in NL! Indien u een keuze maakt uit één van onze boxsprings kunt u bij het product kiezen om meer informatie over de gewenste boxspring te ontvangen. Bij M-Ray houden we er graag een persoonlijk contact op na. Wanneer u het aanvraagformulier bij de betreffende set invult zal onze adviseur u spoedig te woord staan.

Boxspring Barcelona

De Barcelona is een complete solide vlakke boxspring. Een lust voor het oog en daarbij biedt de boxspring heerli…

VAN € 1645 VOOR € 645

Boxspring Barcelona Deluxe

De Barcelona Deluxe is een complete solide vlakke boxspring. Een lust voor het oog en daarbij bie….

VAN € 1695 VOOR € 695

Boxspring Imperial

De Imperial is een elektrisch verstelbare boxspring met veel comfort en van topkwaliteit. Deze combi….

VAN € 2995 VOOR € 1995

Boxspring Premium High-end

De Premium High-end is een elektrisch verstelbare boxspring met een fraai vorm gegeven hoofdbord, vee…

VAN € 2995 VOOR € 1995

Boxspring Luxury

De Luxury is een elektrisch verstelbare boxspring met veel comfort en van topkwaliteit. Deze combinatie biedt onde….

VAN € 2995 VOOR € 1995

Boxspring Eros

De Eros is een solide elektrisch verstelbare boxspringcombinatie voor een betaalbare prijs. Een geïnteg…

VAN € 2595 VOOR € 1595

Een boxspring van M-Ray

U bent bij ons voorzien van diverse extra’s wanneer het aankomt op het aanschaffen van een nieuwe boxspring.

Inbegrepen:
– Pocketveer matras, indien naar wens
– Hoogwaardige matrastopper
– Keuze uit vele stoffen en kleuren
– Ruime keuze hoofdborden
– 2 jaar fabrieksgarantie

 

Nick Steltjes
2022-03-01
Erg tevreden met ons bed. er word alle tijd voor je genomen en heel klant vriendelijk, zeker een aanrader.
Sylvia Ossevoort
2022-02-08
Wat genieten wij van ons nieuwe bed ! Er is veel tijd en aandacht genomen om ons van het juiste advies te voorzien, de communicatie betreft de levering verliep uitstekend. Dit bedrijf gaf ons het gevoel dat er serieus geluisterd werd naar onze wensen waardoor wij dit bedrijf zeker zullen aanraden.
Sarina Besselink
2022-01-14
Sjaak heeft ons kundig en geduldig geholpen onder het genot van een bakje koffie. Alle mogelijkheden laten zien, verschil in prijs en kwaliteit goed, en onderbouwd, uitgelegd. Gekozen voor een boxspring met 2 hockers. Vandaag is de boxspring netjes geleverd, alles zoals afgesproken. Na verschillende beddenwinkels te hebben bezocht, en daar vooral teleurgesteld te zijn zowel in kundigheid als levertijd en prijs/ kwaliteit, voelde M-Ray als een warm bad. Een absolute aanrader!
Donna Bleijs
2021-09-16
In eerste instantie zou je niet verwachten dat dit bedrijf op deze locatie te vinden is. Maar eenmaal gevonden werden we hartelijk ontvangen, ondanks dat we geen afspraak hadden. Na een zeer uitgebreide informatie over de verscheidene bedden en matrassen gingen we met een goed gevoel en tevreden de deur uit.
Rick Wolters
2021-06-30
Vorig jaar oktober zijn we bij M-Ray hartelijk ontvangen door Sjaak om een nieuwe boxspring uit te zoeken. We hebben onze wensen met hem besproken onder het genot van een bakje koffie. In de showroom hebben we proefgelegen op verschillende matrassen en toppers. Het advies van M-Ray heeft ervoor gezorgd dat we een goede keus konden maken tussen de matrassen met bijbehorende topper. Ook is er voldoende keus tussen de stoffen en aankleding van het hoofdbord, dat resulteerde in een mooi design. De boxspring is conform afspraak snel geleverd en netjes opgebouwd door M-Ray. We hebben de boxspring nu ruim een half jaar en zijn dik tevreden. Het bed ligt goed, geen last van rugpijn meer. Het voldoet ruim aan onze verwachtingen. Sjaak, nogmaals bedankt voor het goede advies en service! Wij bevelen M-Ray zeker aan. Groetjes, Rick en Jolice uit Didam
Stofke Striekwold
2021-05-26
Na goed advies, waar echt de tijd voor wordt genomen, hebben we een mooie boxspring samengesteld. Alles is mogelijk! Extra hoog hoofdbord, supermooie stof in de kleur passend bij de rest van de slaapkamer, stevig matras, fijne topper, alles elektrisch verstelbaar en ook niet onbelangrijk een hele snelle levering! Alles is met twee man keurig netjes geïnstalleerd, zodat je ook direct kunt zien of alles naar wens is! Na een paar weken heerlijk in ons nieuwe bed geslapen te hebben, kan ik nu zeggen: Top Ray!!! Bedankt!! Mocht iemand op zoek zijn naar een nieuw bed, zou ik zeker even gaan kijken!
Chantal S.
2021-05-04
Heb je een boxspring, nieuw matras nodig? Stop maar met zoeken ! Wij zijn bij M-Ray zo fijn en goed geholpen. Ontvangst met heerlijke cappuccino. Daarna op een prettige manier ons wensenlijstje doorgenomen. En veel mogelijkheden zoals verschillende soorten hoofdborden, stoffen en matrassen. Het is betaalbaar en zeer snelle levering. M-Ray heeft ons mooie en goede kwaliteit geleverd. Daarom 5 sterren van ons!
Inge van der Wijst
2021-04-09
We slapen nu alweer twee weken heerlijk op onze prachtige boxspring gekocht bij M-ray. Voordat we tot aanschaf over zijn gegaan hebben we eerst uitvoerig allerlei matrassen uitgeprobeerd bij m ray en op advies van Sjaak uiteindelijk de boxspring met de juiste matrassen aangeschaft. Sjaak had alle tijd voor ons, zijn zeker minstens 3 uur binnen geweest, en hij heeft zeer veel kennis van alle verschillende soorten matrassen, bedden en stoffen. Top bedrijf met top service.
Sieto Wisselink
2021-04-08
In 2020 een nieuw bed gekocht en onlangs een extra matras. Kwaliteit is super, service kan niet beter! Absoluut een aanrader! Gesproken met Sjaak, een vakspecialist!
Heeft u direct een vraag voor ons?

Wij zijn ook via WhatsApp bereikbaar